Соопштение за јавноста 24.12.2018 год.

Ве информираме дека утре, на 24 декември 2018г. (понеделник), заменик министерот за животна средина просторно планирање ЈаниМакрадули ќе се обрати на работилницата за дефинирање на предлог граници и зони за формирање на заштитено подрачје Осоговски Планини.

Целта на работилницата е разгледување на предлогот за заштитено подрачје Осоговски Планини заедно со сите клучни засегнати страни и дефинирање на следни чекори.

Работилницата ќе се одржи во х. „Холидеј Ин“ со почеток во 11:00 часот.

Ве молиме со ваши екипи да присуствувати на настанот.