INFORMATË PËRMEDIA 24.12.2018

Ju informojmë se nesër, më 24 dhjetor 2018, (E hënë) zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimi Hapësinor JaniMakraduli, do të mbajë fjalim në punëtorinë për përcaktimin e projekteve të kufijve dhe zonave për formimin e zonës së mbrojtur të Maleve të Osogovës.

Qëllimi i punëtorisë është shqyrtimi i propozimit për zonëne mbrojtur të Maleve të Osogovës së bashku me të gjithë faktorët kryesorë të tanguar dhe përcaktimi i hapave të ardhshëm.

Punëtoria do të mbahet në h. “Holiday In” duke filluar nga ora 11:00.

Ju lutemi që me ekipet Tuaja të merni pjesë në këtë ngjarje.