Sredba_Nuredini_Renata Maladenovska
NUREDINI:  Zonat e mbrojtjes rreth objekteve të ujësjellësit publik duhet të rregullohen qartë ligjërisht
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini ka zhvilluar takim me drejtoreshën e Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor Shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë, Renata
МЖСПП ја поддржува новата платформа на Пивара и брендот СКОПСКО „Наша гордост
MMJPH mbështet platformën e re të Birrarisë dhe markës SKOPSKO “Krenaria jonë. Përgjegjësia jonë.” Le të tregojmë fuqinë e bashkimit dhe të mbrojmë monumentet kombëtare dhe mjedisin jetësor
- Një nga misionet kyçe në mbrojtjen e mjedisit të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor është vendosja e sistemit rajonal të menaxhimit të
minist.-150x150
.
.
МЖСПП Завршуваме со чистењето на линданот од Охис со УНИДО, продолжуваме со УНОПС
MMJPH: Po përfundojmë pastrimin e lindanit nga Ohisi me UNIDO, po vazhdojmë me UNOPS
Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe Zyra e Ndotësve Organikë të Qëndrueshëm sot mbajtën ngjarjen finale të projektit “Heqja e barrierave teknike dhe
Државниот секретар Шукова на панел дискусија за институционалните капацитети за за
Sekretarja shtetërore Shukova në panel diskutimin mbi kapacitetet institucionale për mbrojtjen e mjedisit jetësor
Sekretarja shtetërore në Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Kaja Shukova, mori pjesë sot në panel diskutimin me temë “Kapacitetet institucionale për mbrojtjen e
minist.-150x150
Shpallje PËR ANGAZHIM TË EKSPERTËVE KOMBËTARË PËRMES PROJEKTIT “FORCIMI I KAPACITETEVE KOMBËTARE PËR ZBATIMIN E KONVENTËS SË MINAMATËSPËR ZHIVËN ME FOKUS NË PËRGATITJEN E STRATEGJISË KOMBËTARE PËR IDENTIFIKIMIN E LOKACONEVE KONTAMINUARA ME ZHIVË”
  Shpallje PËR ANGAZHIM TË EKSPERTËVE KOMBËTARË PËRMES PROJEKTIT “FORCIMI I KAPACITETEVE KOMBËTARE PËR ZBATIMIN E KONVENTËS SË MINAMATËSPËR ZHIVËN ME FOKUS NË PËRGATITJEN E


 Më shumë ngjarje - 2020

MMJPH

MMJPH