studencisko_blato
NUREDINI: Ne e vëmë Kënetën  Studençishko nën mbrojtje të përkohshme
Gjatë procedurës për shpalljen e lokalitetit Këneta   Studençishko si zonë e mbrojtur në kategorinë e parkut natyror, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser
ljubljana_3
Nuredini: Mbështetja e vendeve të zhvilluara është e nevojshme për një tranzicion të drejtë të vendeve në zhvillim
Ministri Naser Nuredini drejtoi sot sesionin e parë të Takimit jo-formal të Ministrave të Mjedisit të BE-së në Lubjanë, kushtuar negociatave ndërkombëtare për klimën dhe
vending_masini_pakomak
NUREDINI: Vending makinat janë një hap përpara detyrimeve të reja më të forta të parashikuara në legjislacionin e ri për mbeturinat   
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, sot së bashku me PAKOMAK-un, ambasadoren e Zvicrës dhe drejtorin e VERO Marketeve promovuan viding makineritë e shumëpritura, të cilat nga sot qytetarët
Konferencija_drimskibasen
Vendet e Basenit të Drinit në një fazë të re bashkëpunimi
Përfaqësuesit e vendeve të përfshira në projektin e “Basenit të Drinit” mbajtën Konferencën e Tetë, e cila shqyrtoi procesin e përgjithshëm të bashkëpunimit për menaxhimin
Zakon_za_inspekciski_nadzor_1
Ligji për mbikqyrje inspektuesei mjedisit në debat publik
Sot, u mbajtë debati publik mbi Projektligjin për mbikqyrje inspektuese të mjedisit, i cili është një nga ligjet në këtë fushë që është më i
Svetska banka sostanok 2
Aktivitetet në lidhje me cilësinë e ajrit në vendin tonë u prezantuan para përfaqësuesve të Bankës Botërore
Zëvendës Ministrja e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Hristina Oxhaklieska, dje realizoi një takim pune me Udhëheqësin e programës së Bankës Botërore nga Viena, Simon


 Më shumë ngjarje - 2020

MMJPH

MMJPH