ДА ЈА ЗАЧУВАМЕ ШАРА

 

BANER_Shara

 

ХРОНОЛОГИЈА НА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ШАР ПЛАНИНА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРК