Соопштение за јавноста 05.12.2018

Ве информираме дека утре, на 06.12.2018 г. (четврток) заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули и градоначалникот на општина Аеродром Златко Марин ќе го посетат ОУ „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче. Повод е промената на системот на затоплување во училиштето од нафта на био горово (пелети).

Настанот ќе започне во 12:30 часот.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.