Logo_GRB
Информација на ЦУК за состојбите и настаните во Република Северна Македонија за периoдот од 08:30 часот на ден 20.08.2019г. до 08:30 часот на ден 21.08.2019г.
Информација за периодот од 8:30 часот на ден 21.08.2019г. до 8:30 часот на ден 22.08.2019г. Информација за периодот од 8:30 часот на ден 20.08.2019г. до
10
Официјална средба на Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини со Постојаниот координатор на Програмата за развој на Обединети Нации во Република Северна Македонија Нарине Сахакјан
На 16 август, 2019 година Mинистерот за животна средина и просторно планирање  Насер Нуредини одржа средба со Постојаниот координатор на Програмата за развој на Обединети
Јавен повик за реализација на Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019г. со набавка/поставување на прочистувачи за воздух во внатрешни простории
Институција која обавува: Влада на Република Северна Македонија Рок на пријавување: 23.08.2019 Повикот е достапен на следниот линк https://vlada.mk/node/18746
Јавен повик за реализација на Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019г. со подобрување на енергетската ефикасност
Институција која обавува: Влада на Република Северна Македонија Рок на пријавување: 22.08.2019 Повикот е достапен на следниот линк: https://vlada.mk/node/18744
Nuredini_Ambasador-USA_Brnz_5
Официјална средба на Министерот за животна средина и просторно планирање г-дин Насер Нуредини со Амбасадорката на Соединетите Американски Држави Н. Е. Кејт Мари Брнз
На 15 август, 2019 година Министерот за животна средина и просторно планирање г-дин Насер Нуредини одржа средба со Амбасадорката на Соединетите Американски Држави Н. Е.
Nuredini_David Oberhuber_2
Официјална средба на Министерот за животна средина и просторно планирање г-дин Насер Нуредини со Директорот на Германското друштво за интернационална соработка (ГИЗ) за Република Северна Македонија и Косово г-дин Давид Оберхубер
На 15 август, 2019 година Mинистерот за животна средина и просторно планирање г-дин Насер Нуредини одржа средба со Директорот на Германското друштво за интернационална соработка


  Повеќе настани - 2015

МЖСПП

МЖСПП