Соопштение за јавноста 21.03.2017 год.

Ве известуваме дека денес, на 21 март 2017 год., (вторник) по повод одбележувањето на Деновите на пролетта – деновите на екологијата, министерот за животна средина и просторно планирање Башким Амети, во 11 часот, ќе го посети ОУ „Пашко Васа“ во Групчин, општина Желино.

Ве покануваме со Ваши екипи да го проследите настанот.