Видео и Аудио записи

Baner_video_precistitelnastanica

Европска недела на мобилност

 


Македонија без отпад 2015


spot den bez avtomobili 2015 mkd


Сите сме одговорни за воздухот што го дишеме


Конференција за климатски промени во Охрид


Македонија во мрак за Часот на планетата Земја 2015


Вклучи се во акција и исклучи ги светилките – Часот на планетата земја 2015


Промени ги климатските промени – Часот на планетата Земја 2015


ИЗАИРИ: МАКСТИЛ И ЈУГОХРОМ НЕ СЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ЗАГАДУВАЧИ

Интервју на министерот Нурхан Изаири со Арта Тахири за е-магазин INBOX 7 (11.11.2014 г.)

Радио спот1 -  Заштита на животната средина

Радио спот2 - Заштита на животната средина

ТВ Спот - Заштита на животната средина

ТВ Спот - 22 Септември “Ден без автомобили”