Политика за приватност

Согласно Законот за заштита на лични податоци, Министерството за животна средина и просторно планирање Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго правно, односно физичко лице.

Со почит,
Министерство за животна средина и просторно планирање