Категорија: Соопштенија

Информација за јавност

Информација за јавност

Почитувани, Ве информираме дека сите корисници на услуги и информации од Министерството за животна средина и просторно планирање тоа можат да го сторат телефонски  на броевите: 076 456 716 или 070 243 123 или на електронска адреса:  infoeko@moepp.gov.mk или skj.mzspp@gmail.com  

СООПШТЕНИЕ за да достава на Барања до МЖСПП по електронски пат

Странките кои ќе сакаат да достават Барања до МЖСПП по електронски пат, во периодот од 14 дена во кој важат мерките на Владата во однос на заштита од корона вирусот,  тоа можат да го сторат на официјалната маил адеса: infoeko@moepp.gov.mk.  Истите ќе бидат процесирани како редовно доставени Барања во архива. Напоменуваме дека Барањата треба да… Прочитај повеќе »

Соопштение за јавноста 30.01.2020 год.

Ве информираме дека утре, на 31.01.2020г. (петок) во 12.30 часот министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини ќе одржи прес конференција со цел да се информира јавноста за координираните активности, соработката на институциите за справување со отпадот и за конкретно преземените мерки. На прес конференцијата се поканети и градоначалникот на Град Скопје Петре… Прочитај повеќе »