ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,

Ве информираме дека државниот секретар за животна средина и просторно планирање, д-р Соња Лепиткова и градоначалникот на о. Кочани, Ратко Димитровски ќе се вклучат во акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина“.

На 03.12.2014г.(среда) во 09:45часот, ќе засадат садници во дворот на противпожарниот дом во Кочани.