ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,

Ве информираме дека утре, на 20.11.2014г. (четврток), во 14:00 часот, во  Универзитетот за Југоисточна Европа во Тетово, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе се обрати по повод одбележувањето на 13-годишнината од формирањето на Универзитетот и пуштањето во употреба на постројката за добивање на енергија од биомаса.