Министерот Нуредини оствари работна средба со градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари

(18.09.2019) Министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини оствари работна средба со градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари на која разговараа за депонијата „Русино“ – Гостивар, како и можностите за сeлекција и рециклирање на отпадот. Истотака, на средбата се разговараше и за можностите за спроведување на проекти од областа на животната средина во Полошкиот регион.