Категорија: Соопштенија

ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Ве известуваме дека на 04.12.2014 година (четврток) министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири, швајцарскиот амбасадор во РМ,  Н.Е. Стефано Лазарото и градоначалникот на о. Кочани Ратко Димитровски, во 11:00 часот, на локацијата Грдовски Орман свечено ќе го  пуштат во употреба новиот бунар за водоснабдување на Кочани, кој е прв целосно реализиран проект… Прочитај повеќе »

ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани, Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и градоначалникот на о. Дебар, Ружди Љата ќе се вклучат во акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина“. На 03.12.2014г. (среда) во 11:30 часот, ќе засадат садници на местото викано Бадем, близу Дебарското езеро.

ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,   Ве информираме дека заменик министерот за животна средина и просторно планирање, м-р Стево Темелковски и градоначалникот на о. Демир Капија, Трајче Димитриев, ќе се вклучат во акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина„. На 03.12.2014г. (среда) во 10:30 часот, ќе засадат садници локацијата  с. Прждево.