Соопштение за јавноста 04.01.2016 год.

Ве информираме дека утре, на 05.01.2016г (вторник) министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе оствари работна средба со градоначалникот на општина Теарце, Исен Асани на која ќе се разговара за статусот на проектите што се во тек, како и за оние што треба да се реализираат, согласно инвестиционата програма на министерството.

Работниот состанок ќе се одржи во просториите на општина Теарце, со почеток во 10.00 часот.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.