Соопштение за јавноста 11.12.2015 год.

Ве информираме дека денеска, 11.12.2015г., во ресторан Тетекс АРМ во Тетово, со почеток во 13.30 часот, ќе се одржи дебата на тема „Прогласување на Шар Планина за национален парк“. Дебатата е во организација на граѓанската асоцијација Мост, во рамки на проектот „Мобилен парламент“.

На дебатата ќе присуствуваат претставници од министерството за животна средина и просторно планирање.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.