Соопштение за јавноста 03.12.2015 год.

Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање, Нурхан Изаири утре (четврток), 03.12.2015 година, ќе се обрати на завршниот настан за проектот „Техничка помош за зајакнување на институционалните капацитети за усогласување и имплементација на законската регулатива во областа на управување со водите“, кој се спроведува со поддршка од Европската Унија.

Настанот на кој ќе се презентираат на финалните проектни резултати ќе започне во 10:30 часот, во хотелот Александар Палас.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.