Соопштрение за јавноста 13.11.2015 година

Ве информираме дека денес на 13.11.2015г. (петок), министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе оствари средба со градоначалникот на општина Куманово, Зоран Дамјановски при што ќе ја разгледа можноста за решавање на проблемот со фекалната канализација во населбата Дарданија во о.Куманово.

Изјави за новинари ќе бидат дадени во 12:30 часот во просториите на о. Куманово.