Соопштение за јавноста 30.10.2015 год.

Ве информираме дека утре, 31.10.2015 година (сабота), министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и градоначалникот на Тетово, Теута Арифи, ќе направат увид на тековните активности за изградбата на новиот водоснабдителен систем во Тетово – осум ипол километарски довод од собирна комора – “Лешница” до собирна комора – “Студена Река”.

Организиран е превоз за медиуми во 10.00 часот, пред општина Тетово.

Ве покануваме со ваши екипи да присуствувате на настанот.