ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ 22.09.2015 год.

Ве информираме дека утре, на 23.09.2015г. (среда), во х.Континентал – Скопје, со почеток во 09:00 ч., министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе се обрати на отворањето на работилницата која се одржува во рамките на проектот: „Градење на Виртуелен западно балкански центар за хидрометеоролошки услуги и климатски промени„

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.