ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Ве информираме дека на 15 јануари 2015 година, (четврток), со почеток во 12:30 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе одржи прес-конференција на која ќе информира за тековните и за планираните проекти на Министерството за животна средина и просторно планирање.

Пресот ќе се одржи во просторите на МЖСПП, бул. Гоце Делчев бр.18, зграда на МРТВ, 10-ти кат.