ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,

Ве информираме дека министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и градоначалникот на о. Дебар, Ружди Љата ќе се вклучат во акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина“.

На 03.12.2014г. (среда) во 11:30 часот, ќе засадат садници на местото викано Бадем, близу Дебарското езеро.