Соопштение за јавноста 10.07.2019 год.

Почитувани претставници на медиумите,

Министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини Ве поканува на брифинг, во четврток, на 11 јули 2019 година. Брифингот ќе се одржи во 14 часот во кабинетот на Министерот, а ќе присуствуваат и заменик министерот Јани Макрадули и државниот секретар Ана Петровска. (МЖСПП, плоштад Пресвета Богородица бр.3, спрат 8)