Соопштение за јавноста 03.03.2017 год.

Ве информираме дека денес, на 03.03.2017г. (петок) министерот за животна средина и просторно планирање Башким Амети ќе одржи прес конференција на која ќе ги презентира податоците од аеро загадувањето во Тетово.

Прес конференцијата ќе се одржи во Конференциската сала на Министерството за животна средина и просторно плнирање (бул. Гоце Делчев, бр. 18 , зграда на МРТВ 10ти кат) во 13 :00 часот.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на пресот.