Категорија: Соопштенија

Соопштение за јавноста 26.12.2014 год.

Во сабота, 27 декември 2014 год., со почеток од 11.00 часот ќе се одбележи официјалното пуштање во употреба на системот за управување со отпадните води во с. Наколец, на брегот на Преспанското Езеро. По тој повод во посета на успешно завршениот проект ќе бидат министерот за животна средина и просторно планирање, г-дин Нурхан Изаири, постојаниот… Прочитај повеќе »