Category Archives: Uncategorized

.

Почитувани, Ве информираме дека, заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули и Амбасадорот на Европската Унија,Самоел Жбогар, ќе се обратат на завршниот настан на проектот “Подготовка на проектните студии (FSs, EIAs, CBAs), изведбен проект и тендерска документација за воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со отпад во Источен и… Continue reading »