Категорија: Uncategorized

СООПШТЕНИЕ за да достава на Барања до МЖСПП по електронски пат

Странките кои ќе сакаат да достават Барања до МЖСПП по електронски пат, во периодот од 14 дена во кој важат мерките на Владата во однос на заштита од корона вирусот,  тоа можат да го сторат на официјалната маил адеса: infoeko@moepp.gov.mk.  Истите ќе бидат процесирани како редовно доставени Барања во архива. Напоменуваме дека Барањата треба да… Прочитај повеќе »

Соопштение за јавноста

Почитувани, Ве информираме дека, заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули и Амбасадорот на Европската Унија,Самоел Жбогар, ќе се обратат на завршниот настан на проектот “Подготовка на проектните студии (FSs, EIAs, CBAs), изведбен проект и тендерска документација за воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со отпад во Источен и… Прочитај повеќе »