Соопштение за јавноста 10.12.2015 год.

Ве информираме дека на 11.12.2015г, (петок), во 10:00 часот, во просториите на општина Кичево, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири градоначалникот на општина Кичево, Фатмир Дехари и директорот на ЈКП “Коминалец” – Кичево, Зендел Јонузи ќе потпишат договор за спроведување на ИПА Проектот “Изградба на пречистителна станица за отпадни води во општина Кичево”.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот.