Kategoria: Njoftime

INFORMATË  PËR  MEDIAT

Ju informojmë se ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, do të marr pjesë në Konferencën Ministrore të Iniciativës Qendrore Evropiane e cila do të mbahet më 09.10.2014 (e enjte) në Vjenë. Tema e konferencës së sivjetme është “Transformimet energjetike”, dhe në të njëjtën do të marrin pjesë ministrat kompetent për mjedisin jetësor… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT

Ju informojmë se nesër më01.10.2014 (e mërkur) zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Stevo Temellkovski dhe kryetari i komunës së Sarajit, Bekim Murati, do t’i bashkangjiten aksionit për pastrimin e deponive të egra në afërsi të burimit Rashçë. Aksioni do të fillojë në ora 10.30. Ju ftojmë me ekipet Tuaja që të merrni pjesë… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT

Ju informojmë se nesër, më30.09.2014 (e martë)ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës prof.dr. Vullnet Ameti do të nënshkruajnë Memorandumin për bashkëpunim në fushën e mjedisit jetësor. Ngjarja do të mbahet  në ora 10:00, në hapësirat e Universitetit Shtetëror të Tetovës. Ju ftojmë me ekipet Tuaja që… Lexoni me shume »