Nuredini_germanski_ambasador_1
Takimi zyrtar i ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini me ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë E. T. Tomas Gerberih
Në kuadër të realizimit të takimeve protokollare për njohje ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini u takua me ambasadorin e Republikës Federale
Nuredini_Galovej_2
Takimi zyrtar i ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, me ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut E. S. Rejçell Gallovej
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zhvilloi një takim me ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së
sredba_Nuredini_Karimi_2
Ministri Nuredini mbajti një takim pune me ambasadorin iranian Karimi
(18.07.2019) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor Naser Nuredini zhvilloi një takim pune me ambasadorin e Iranit  E. T. Hosein Karimi. Ambasadori Karimi theksoi
sredba_Nuredini_Romero_1
 Takimi Zyrtar i ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini me Ambasadorin e Italisë Karlo Romero
(18.07.2019 ) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor Naser Nuredini zhvilloi një takim me ambasadorin e Republikës së Italisë. E.T. Carlo Romero. Ministri Nuredini
NP Galicica
Filloi ndërtimi i Qendrës Riprodhuese për drerë në Galiçicë
(17.07.2019) Në Parkun Kombëtar “Galiçica” filloi ndërtimi i një qendre riprodhuese për drerë. Qendra prej rreth 100 hektarësh do të jetë shtëpia e 30 drerëve
Zbogar_Nuredini_1
Takimi zyrtar i Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor Naser Nuredini dhe Ambasadorit të BE-së Samuel Zbogar
(17.07.2019) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor Naser Nuredini zhvilloi një takim me Shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së


 Më shumë ngjarje - 2015

MMJPH

MMJPH