Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËRMEDIA 24.12.2018

Ju informojmë se nesër, më 24 dhjetor 2018, (E hënë) zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimi Hapësinor JaniMakraduli, do të mbajë fjalim në punëtorinë për përcaktimin e projekteve të kufijve dhe zonave për formimin e zonës së mbrojtur të Maleve të Osogovës. Qëllimi i punëtorisë është shqyrtimi i propozimit për zonëne mbrojtur të Maleve të… Lexoni me shume »