Yearly Archives: 2017

Kumtesë për publikun 27.12.2017

Sipas të dhëlnave të Sistemit Shtetëror të Monitorimit Automatik të Cilësisë së Ajrit të Ambientit dhe parashikimit të marrë të motit nga Enti Hidrometeorologjik, ju informojmë se pragu i alarmimit për PM10 (tejkalimi i vlerës prej 200mg/m3 gjatë dy ditëve të njëpasnjëshme) të përcaktuara në Dekretin për ndryshimin dhe plotësimin e Dekretit  për vlerat kufitare… Lexoni me shume »