Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA 20.12.2017

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Komuna e Likovës dhe Programi i Zhvillimit të Kombeve të Bashkuara (UNDP), ju ftojnë në shënimin efillimittë punimeve ndërtimore për rregullimin e Lumit të Likovës. Ngjarja do të mbahet më 21 dhjetor 2017 (e enjte) duke filluar nga ora 10:00 në qendër të Likovës. Në këtë ngjarje fjalime… Lexoni me shume »