Arhiva

-

(17-18.10.2012) Во Луксембург се одржа редовен работен состанок на Националните координатори за соработка со Еврoпската агенција за животна средина, како и посебна координативна сесија за координаторите од земјите од Западен Балкан. На овој редовен состанок, националните координатори за соработка со ЕЕА имаа можност да се запознаат со статусот и планирањето на активности од страна на… Lexoni me shume »

-

(08-12.10.2012) Во Талин, Естонија Игор Пауновски, Маја Граматикова и Никола Јакимовски од Одделението за информатичка технологија при Македонскиот инфор­мативен центар за животна средина остварија студиска посета во организација на TAIEX инструментот за техничка помош при Европската Комисија, а во соработка со Истражувачкиот центар за животна средина на Естонија на тема Администрирање на информативен систем за… Lexoni me shume »