minist.
.
.  
Sredba_vo_Ankara_Minister_Nuredini_1
Ministrat Hoxha dhe Nuredini në takim pune në Ankara: Krijojmë mundësi për investime të reja dhe bashkëpunim në fushën e menaxhimit të qëndrueshëm të burimeve ujore, mbrojtjen dhe shfrytëzimin e potencialit pyjor
Delegacioni qeveritar i udhëhequr nga ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha dhe ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini,
Mapiranje_planinski_pateki_sostanok_zam.minister
Është e nevojshme që të hartëzohen shtigjet malore
Zëvendësministrja e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Hristina Oxhaklieska, sot pati një takim pune me deputeten Maja Moraçanin, drejtorin e Agjencisë për mbështetjen dhe promovimin
minist.
NJOFTIM për përgatitjen e aktit për shpalljen e një pjese të malit Vodno si zonë e mbrojtur në kategorinë e zonës së mbrojtur
NJOFTIM  për përgatitjen e  aktit për shpalljen e një pjese të malit Vodno si zonë e mbrojtur në kategorinë e zonës së mbrojtur Projekt-vendimi për
Sredba_Nuredini_Ambasador_Italija
Takimi i Ministrit Nuredini me Ambasadorin Italian Andrea Silvestri
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini realizoi takim pune me Ambasadorin e sapoemëruar të Italisë Andrea Silvestri. Në takim, Ministri Nuredini informoi Ambasadorin
NedelenZaFB11.01
Raporti javor për cilësinë e ajrit të ambientit për periudhën 04.01 – 10.01.2021
Në raportin e bashkangjitur, është dhënë një analizë e koncentrimeve mesatare ditore të PM10 nga Sistemi Automatik Shtetëror i Cilësisë së Ajrit të Ambientit. Analiza


 Më shumë ngjarje - 2020

MMJPH

MMJPH