ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,

  Ве информираме дека заменик министерот за животна средина и просторно планирање, м-р Стево Темелковски и градоначалникот на о. Демир Капија, Трајче Димитриев, ќе се вклучат во акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина„.

На 03.12.2014г. (среда) во 10:30 часот, ќе засадат садници локацијата  с. Прждево.