INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar,

Ju informojmë se sekretarja shtetërore e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor  dr. Sonja Lepitkova  dhe kryetari i komunës së Koçanit Ratko Dimitrovski, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit-mbille ardhmërinë tënde“.

Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 09:45do të mbillen fidanë në oborrin  e objektit të  zjarrfikësve në Koçan.