Yearly Archives: 2015

Do të ndërtohet stacioni i filtrimit të ujërave të zeza në Strumicë

(24.12.2015.)Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, kryetari i komunës së Strumicës Zoran Zaev dhe drejtori i NPK “Komunalec”- Strumicë, Zoran Gorgiev, sot në Strumicë nënshkruan marrëveshjen për zbatimin e projektit “Ndërtimi i stacionit të filtrimit të ujërave të zeza në komunën e Strumicës“. Vlera e përgjithshme e marrëveshjes për ndërtimin e këtij… Lexoni me shume »

Маqedonia dhe Greqia do të bashkëpunojnë për mbrojtjen e pellgjeve të lumenjve

(18.12.2015) Sot në Athinë u mbajtën Konsultimet e treta të ekspertëve midis Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë në Sekretariatin Special të ujërave në kuadër të Ministrisë së Mjedisit Jetësor, energjetikës dhe ndryshimeve klimatike. Pala maqedonase u përfaqësua nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor. Gjatë takimit dypalësh dy delegacionet sërish shprehën vullnet… Lexoni me shume »