Yearly Archives: 2015

Inaugurohet sistemi i ujësjellësit në Likovë

(30.12.2015) Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi bashkërisht me kryetarin e komunës së Likovës Sadulla Duraku, ministrin e Ekonomisë Bekim Neziri, ministrin e Vetëqeverisjes Lokale Lirim Shabani solemnisht lëshuan në përdorim krahun 1 dhe krahun 3 të sistemit të ujësjellësit në Likovë. Gjatësia e përgjithshme e kësaj pjese të sistemit të ujësjellësit… Lexoni me shume »

Në përfundim e sipër ndërtimi i stacionit të filtrimit të ujërave të zeza në Gllumovë-Shishovë, komuna e Sarajit

(28.12.2015) Sot ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi së bashku kryetarin ekomunës së Sarajit Bekim Murati, inspektuan realizimin e projektit për ndërtimin e stacionit të filtrimit të ujërave të zeza në Gllumovë- Shishovë në komunën e Sarajit. Gjatë inspektimit u konstatua se projekti është në fazën përfundimtare. Do të thotë se punët… Lexoni me shume »