Kategoria: Njoftime

INFORMATË PËR MEDIA

Të nderuar, Ju informojmë se sekretarja shtetërore e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor  dr. Sonja Lepitkova  dhe kryetari i komunës së Koçanit Ratko Dimitrovski, do të përfshihen në aksionin “Dita e drurit-mbille ardhmërinë tënde“. Më 03.12.2014(e mërkurë) në orën 09:45do të mbillen fidanë në oborrin  e objektit të  zjarrfikësve në Koçan.

INFORMATË PËR MEDIA

Ju informojmë se nesër, më 28.11.2014(e premte), në orën 12:00 ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, zëvendësi i kryetarit të Qeverisë dhe ministër i financave Zoran Stavreski, shefi i delegacionit të BE-së në Maqedoni Aivo Orav dhe kryetari i komunës së Prilepit Marjan Risteski, do ta vizitojnë vendin ku po zhvillohen aktivitetet… Lexoni me shume »

INFORMATË PËR MEDIAT

Të nderuar, Ju informojmë se nesër, më  20.11.2014 (e enjte ), në ora 14:00 , në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do të mbajë fjalim me rastin e shënimit të 13-vjetorit të formimit të Universitetit dhe vënies në përdorim të instalimit për fitimin e energjisë… Lexoni me shume »