Yearly Archives: 2018

Makraduli në samitin global klimatik në Poloni

(11.12.2018) Sot, zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Jani Makraduli, mori pjesë dhe foli në sesionin e sotëm të Dialogut Talanoa, që mbahet në kuadër të Konferencës së 24 të KB mbi Ndryshimet Klimatike (COP 24) i cili mbahet prej 9-14 dhjetor në Katovicë, Poloni Brenda sesionit, zëvendësministri Makraduli tregoi historinë e tij mbi… Lexoni me shume »