.
Alternative text
.
Alternative text
.
Alternative text
.
Alternative text
.
Alternative text
Sredba_Nuredini_Renata Maladenovska
.
.
МЖСПП ја поддржува новата платформа на Пивара и брендот СКОПСКО „Наша гордост
.
.  
minist.-150x150
.
.
МЖСПП Завршуваме со чистењето на линданот од Охис со УНИДО, продолжуваме со УНОПС
.
.  
Државниот секретар Шукова на панел дискусија за институционалните капацитети за за
.
.  
minist.-150x150
.
.  


 More events - 2015

MOEPP

MOEPP