Министерство


Насер Нуредини

Политика за квалитет

Документи

Документи од областа на финансиите

Поранешни министри

 

ЗАМЕНИК МИНИСТЕР

Јани Макрадули
Јани Макрадули
ДРЖАВЕН СЕКРЕТАР

Ана Петровска
Ана Петровска

Органи во состав


ДРЖАВНИ СОВЕТНИЦИ


Сектори