Informatë për mediumet 25.12.2015

Ju informojmë se më 25.12.2015 (e premte) ministri i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do të mbajë pres konferencë në lidhje me ndotjen e ajrit.

Pres konfernca do të mbahet më ora 14:00 në sallën e ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë (Bul. “Gove Dellcev”, ndërtesa e TVM2 kati i 10).