INFORMATË PËR MEDIAT

Ju informojmë se nesër, më30.09.2014 (e martë)ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës prof.dr. Vullnet Ameti do të nënshkruajnë Memorandumin për bashkëpunim në fushën e mjedisit jetësor.

Ngjarja do të mbahet  në ora 10:00, në hapësirat e Universitetit Shtetëror të Tetovës.

Ju ftojmë me ekipet Tuaja që të merrni pjesë në këtë ngjarje.