ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Ве информираме дека утре, на 30.09.2014г. (вторник) министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и ректорот на Државниот универзитет во Тетово проф. д-р Вулнет Амети ќе потпишат Меморандум за  соработка во областа животна средина.

Настанот е закажан во 10:00 часот, во просториите на Државниот универзитет во Тетово.

Ве покануваме со ваши екипи да го проследите настанот.