INFORMATË PËR MEDIAT

Të nderuar,

Ju informojmë se nesër, më  20.11.2014 (e enjte ), në ora 14:00 , në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi do të mbajë fjalim me rastin e shënimit të 13-vjetorit të formimit të Universitetit dhe vënies në përdorim të instalimit për fitimin e energjisë nga biomasa.