ИНФОРМАЦИЈА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,

Ве информираме дека утре, на 13.11.2014г.(четврток), во 11:00 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири ќе се обрати на доделувањето на

опремата за собирање и рециклирање на средства за ладење на бесплатно користење на сервисери на ладилни уреди.

Настанот ќе се одржи во просториите на Шмит Карго Бул (Schmitz Cargo Bull),  во населба Илинден, ул. „2“ б.б., Скопје.

Опремата ја доделува Министерството за животна средина и просторно планирање/Канцеларија за заштита на озонската обвивка во рамките на имплементацијата на Планот за конечна елиминација на HCFC супстанциите.

Ве покануваме со Ваши екипи да присуствувате на настанот