INFORMATË PËR MEDIA 29.07.2019

Ju informojmë se ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në ngjarjen promovuese me rastin e shënimit të pjesës shqiptare të Liqenit të Ohrit si një trashigimi natyrore, kulturore dhebotërore e UNESKO-s dhe nënshkrimine marrëveshjes së projektit “Për përforcimin e menaxhimit me trashëgiminë e përbashkët ndërkufitare natyrore dhe kulturore të liqenit të Ohrit” që do të mbahet sot më 29 korrik 2019, në ambient të hapur përgjatë Liqenit të Ohrit, në qytetin e Pogradecit, Shqipëri.

Ngjarja do të fillojë në orën 17.00 dhe do të zgjasë deri në orën 20.00.

Në këtë ngjarje fjalim do të mbajnë edhe ministri i Turizmit dhe Mjedisit Jetësor të Shqipërisë Blendi Kloshi, drejtori IUCN i Zyrës Rajonale për Evropën Lindore dhe Azinë Qendrore Boris Erg, ministrjae Kulturës së Shqipërisë Elva Margarita dhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.